Under de senaste 10 åren har vi jobbat med wordpress som CMS och skapat sajter kring det. Vi har ett team med erfarna konsulter och designers som kan leverera ert projekt i tid och enligt budget. Vi jobbar enligt några steg som du kan läs mer om nedan.

  • UPPTÄCKT – Låt oss lära känna varandra, komma under skinnet på din affär och tillsammans skapa en plan som garanterar framgång för ditt wordpress projekt.
  • UX / UI DESIGN – Alla vill ha en vacker website. Vår datadrivna process skapar websiter som inte bara ser bra ut (i alla typer av enheter) utan också fungerar som de ska för dina besökare.
  • UTVECKLING – Vi har ett årtionde erfarenhet av utveckling, API integrationer, multi site och multi språkutveckling.
  • SÄKERHET – Säkerhet på nätet är inte sexigt men nödvändigt. Vi genomför säkerhetstestning, städning av “malware” och annat osexigt men bra saker.
  • KODHANTERING – Om du har en existerande wordpress site och behöver en genomgång av koden utan nåt mer så berättar vi för dig vad du behöver för att ändra på din sajt.
  • SUPPORT – Vi vill se till så att du långsiktigt blir framgångsrikt. Därför erbjuder vi underhåll och långsiktiga planer hur du kan utveckla och administrera din plattform.

 

Vad ska du göra nu?

1) Om du vill förbättra din sajt och sälja mer ska du kontakta oss direkt för ett möte.

2) Om du vill lära dig mer om hur vi jobbar kan du läsa mer om våra wordpress konsulttjänster och hur vi jobbar som webbyrå och vårt Stockholmskontor med wordpress.

Divi WordPress Themes